Pagina 1 van 1

EMPO herenfiets, uit Vorden

Geplaatst: 29 jul 2019, 21.20
door Werner
Deze foto werd gemaakt in juli 2019, net buiten mijn dorp. Een EMPO met een mooi, verweerd uiterlijk en een Union achterspatbord - niettemin even verweerd. De eigenaar fietst er alleen mee naar zijn landje - hij was coloradokevers aan het vangen. Het gezondheidszadel kreeg hij van een in de buurt wonende gepensioneerde fietsemaker - indertijd met een rijwielzaak in ons buurdorp. Van origine zat er ook zo een zadel op, volgens de eigenaar. Er zit een sticker achterop van ... onze in juli 2019 overleden fietsemaker.

"Ie mag 'm wel hebm", zei hij. Dank u wel voor het aanbod, mijnheer! Maar, nog één erbij ...? Op zijn tijd zou de fiets naar het fietsmuseum in Ommen kunnen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Overigens, Oude Fietsers, worden er nog maar weinig oude fietsen gespot? 'Spot van de maand' is bijna 'Spot van het jaar' geworden ... jammer!
Het is een interessant topic.
download/file.php?mode=view&id=21320&si ... 90ce84a6de

Re: EMPO herenfiets, uit Vorden

Geplaatst: 30 jul 2019, 09.09
door de rode
EENS :!: leuk stukje helaas zie je op straat bijnaniets ouds meer op fietsgebied hooguit in tuinen als decoratie , iedereen met een mobieltje op zak ; doe je best om deze rubriek weer nieuw leven in te blazen ;)

Re: EMPO herenfiets, uit Vorden

Geplaatst: 30 jul 2019, 11.21
door Jeroen Zuiderwijk
Ik spot nog wel eens wat, maar denk er meestal niet aan om ze te plaatsen. Ik zal er eens werk van maken ;)