nlen

Agenda

Vandaag
Binnenkort in deze maand
Vorige maand Vorige dag
Volgende dag Volgende maand

presentatie Juncker boek en fietstocht

Zaterdag 30 oktober 2021, aanvang 10:00 uur

 

De club geeft een prachtige nieuwe special uit over Juncker. Dit boek wordt gepresenteerd bij het CODA museum in Apeldoorn. Clublid en auteur Aad Streng geeft een lezing en wie wil kan een Juncker fiets meenemen om door een aantal vakkundige clubleden te laten beoordelen op staat en ouderdom. Er is geen Juncker expositie in het museum, wel is bij het auditorium een kleine presentatie over Juncker (rijwielen, onderdelen reclame). De clubwinkel is aanwezig met een stand en kunnen leden van de club gratis het Juncker boek ophalen. Wie het niet ophaalt, krijgt het boek in december toegestuurd.
Let op: Entree gratis, wel is de coronapas verplicht. Ook aanmelden is verplicht. Niet door ons, maar door het museum. 
10 uur: museum open
11 uur: presentatie in het auditorium, met aansluitend overhandiging eerste exemplaar van de Juncker special.
Zie hier voor het (gratis) aanmelden: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-rijwielfabriek-juncker-presentatie-in-coda-auditorium-tijdens-erfgoeddag-180939082667

meer informatie:  Aad Streng,  a.streng@on.nl, 040-244 1572

------------------

Rond de presentatie van de Juncker special organiseren Aad Streng en Kaspar Hanenbergh een fietstocht. Voor de deelnemers aan deze tocht is het programma als volgt:

9.30  Verzamelen op een nog nader te bepalen parkeerplaats. Vandaar fietsen we naar CODA.

(N.B. Je kunt altijd parkeren in de Q-Park garage naast CODA, maar dan moet je betalen, dus we zoeken nog naar vrij-parkeren.)

10.00  Aankomst bij CODA en parkeren van fietsen op het binnenplein van CODA, waar ook onze clubstand staat.

11.00 – 12.00  Juncker presentatie in het auditorium, met aansluitend overhandiging eerste exemplaar van de Juncker special.  

12.00 – 13.15  Lunch in het CODA restaurant (eigen kosten).

13.30 – 15.00  Fietstocht door groen-Apeldoorn en langs interessante locaties: geboorteplek van Sparta; hotel Bloemink (nu Bastion) eind 19e eeuw dé pleisterplaats voor fietsers; Het Loo; Amersfoortseweg (route van Pim Kiderlen); Apenheul en Berg en Bos; Langs het woonhuis van Jan Juncker sr. aan de Soerenseweg weer terug naar CODA.

Route is geschikt voor alle soorten rijwielen en voor het grootste deel op fietspaden.

15.00 - ….. Napraten, drankje ….

 

Opgeven graag via de mail, zodat je op de hoogte gehouden kunt worden van zaken die nog moeten worden geregeld, zoals een handige vrij parkeren-locatie: Aad Streng (a.streng@on.nl), Kaspar Hanenbergh (hanenbergh.kaspar@icloud.com)

 

 

Locatie: Apeldoorn
Contactpersoon: Aad Streng: a.streng@on.nl, 040-2441572, Kaspar Hanenbergh: hanenbergh.kaspar@icloud.com, 06-42626058
Extra informatie: