4 mei Fietstocht Breskens – Zeeuws Vlaanderen

Op zaterdag 4 mei 2024 verzamelen we om 10:30u bij strandpaviljoen Breskens aan Zee. We vertrekken om 11:00u om ongeveer 40km te fietsen.
We gaan door de duinen langs de kust richting België en als we net over de helft zijn kunnen we daar beslissen of we even langs natuurgebied Het Zwin fietsen.
Als we daartoe beslissen dan komt er 15km bij. De rit wordt dan alles bij elkaar 53km.
Mochten we daar geen zin in hebben dan gaan we weer richting Breskens.
Onderweg komen we meer dan genoeg horeca tegen waar we kunnen pauzeren maar het is natuurlijk ook altijd leuk, zeker als het mooi weer is om ergens te gaan picknicken.

Je kunt natuurlijk meteen naar Breskens rijden en daar je auto parkeren maar het is ook mogelijk, zeker als je met de trein komt om vanuit Vlissingen met het voet/fietsveer naar Breskens te komen.
De eerste afvaart van uit Vlissingen naar Breskens vertrekt om 07:48u en daarna ieder uur. De overtocht duurt ongeveer 23 minuten dus als je om 09:48u op de boot stapt ben je nog voor 10:30u bij het strandpaviljoen.
Hier kun je tickets kopen.

Tickets

Voor overnachtingen van vrijdag op zaterdag zijn er in Breskens 2 en in Vlissingen 8 adressen te vinden bij Vrienden op de Fiets.
https://www.vriendenopdefiets.nl/zoek-een-logeeradres?

Mocht je er niet voor terugschrikken om je tent op de slaan dan zijn ook daarvoor mogelijkheden te over in de buurt.

Het concept is verder hetzelfde. Iedereen met een oude fiets is welkom, neem wat water en iets te eten mee, pomp je banden op en smeer je ketting.
Ik neem plakspullen en wat eenvoudig gereedschap mee.
Het staat iedereen vrij om kleine onderdelen uit te wisselen maar dat laat ik aan iedereen zelf over.

Tot zaterdag 4 mei

Groet Charles

Meer informatie of inschrijven?