Gratis voor leden: duizenden folders in de Engelse fietsen-documentatiebank

Leden van onze club kunnen gratis folders downloaden uit de documentatiebank van de V-CC, de Engelse oude fietsenclub. Een bijzonder aanbod, want de toegang is verder beperkt tot hun eigen leden.

Sinds 2012 hebben wij als vereniging De Oude Fiets een documentatiebank: folders en boeken en andere documenten omtrent de (vooral Nederlandse) fietsgeschiedenis. Ook de Duitse club heeft inmiddels zo’n archief online. De Engelse club V-CC (Veteran Cycle Club) liep voorop en heeft inmiddels vele duizenden folders etc. online gezet. Alleen voor leden en dat kost voor Nederlanders normaal gesproken zo’n 50 pond per jaar.

Als lid van onze club De Oude Fiets heb je geluk, want we hebben kunnen regelen dat ook onze leden ook in die V-CC bank met gescande folders en brochures mogen. Hou je van Engelse fietsen, dan gaat er een wereld voor je open! Inclusief alle oude V-CC clubbladen News&Views en the Boneshaker. Het is wel noodzakelijk dat je een Google-account hebt of wilt aanmaken.

Ben je lid van de Oude Fiets en wil je die V-CC folders ook weleens zien, mail dan even naar info@oudefiets.nl. Dan informeren wij je over de aanmelding.

Hier zie je de pagina met het overzicht van publicaties (middelste kolom) en waar je als lid kunt inloggen (links).