Welkom Gast !

Verander lettergrootte

Registreren

Forum van Vereniging De Oude Fiets - Registratie

Om berichten te kunnen plaatsen op dit forum, is het nodig om je eenmalig te registreren. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van vereniging De Oude Fiets. Leden hebben wel meer mogelijkheden op het forum: zij hebben toegang tot het virtuele clubhuis en de documentatiebank. Lees hier meer over de voordelen van het lidmaatschap.

Dit is een openbaar forum, dat wil zeggen: iedereen kan de berichten (m.u.v. die op het besloten gedeelte) lezen. Berichten in dit forum kunnen door zoekmachines zoals Google worden gevonden.

Door je te registreren voor het forum van vereniging De Oude Fiets, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je hiermee niet akkoord gaat, gebruik het forum dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

Dit forum werkt op basis van phpBB. Dit is een forumpakket dat is vrijgegeven onder de General Public License (of GPL) en kan worden gedownload op www.phpbb.com. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen discussies via het internet en GPL verbiedt hen tussen te komen in wat wij toestaan en/of verbieden als toelaatbare inhoud en/of gedrag. Voor meer informatie over phpBB, zie: www.phpbb.com.

Door je te registreren voor dit forum, verklaar je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel-georiënteerde of strafbare inhoud te plaatsen. Als je dit toch doet, kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat akkoord met het feit dat de moderators van dit forum het recht hebben om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Noch vereniging De Oude Fiets, noch phpBB, zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden. Door je te registreren voor het forum van vereniging De Oude Fiets, ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je hiermee niet akkoord gaat, gebruik het forum dan niet langer. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

 

Inloggen

Gebruikersmenu

Wie is er online

Er zijn in totaal 24 gebruikers online :: 2 geregistreerde, 0 verborgen en 22 gasten (gebaseerd op de gebruikers die de laatste 5 minuten actief waren)
Het grootst aantal gebruikers online was 56 op 25 nov 2014, 09.13

Geregistreerde gebruikers: Bing [Bot], Google [Bot]